Οι επενδύσεις που έχουν γίνει στον κτιριακό και τεχνικό εξοπλισμό είναι ανάλογες των αναγκών που προκύπτουν από τις τεχνολογικές εξελίξεις και σύμφωνα με τους στόχους του ΚΕΚ ΝΟΤΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ.

Οι εγκαταστάσεις του κεντρικού βρίσκονται στο νομό Ρεθύμνου και ειδικότερα στο Δ.Δ. Σελλιά του Δήμου Φοίνικα που απέχει 35χιλ. από την πόλη του Ρεθύμνου, 30χιλ. από το Δ.Δ. Χώρας Σφακίων του Δήμου Σφακίων και 21χιλ. από το Δ.Δ. Σπηλίου του Δήμου Λάμπης.

Το ΚΕΚ ΝΟΤΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ στεγάζει το κεντρικό του σε έναν χώρο 220 τ.μ. Το κτίριο, το οποίο είναι πρώην Δημοτικό Σχολείο, πληροί όλες τις αναγκαίες εργονομικές προϋποθέσεις για το σκοπό τον οποίο λειτουργεί.

Διαθέτει 2 αίθουσες διδασκαλίας συνολικής δυναμικότητας 40 ατόμων, πλήρως εξοπλισμένες με σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα ( projector , T . V ., Video ) για την εκπαίδευση 20 καταρτιζομένων ανά αίθουσα, εκ των οποίων η 1 είναι αίθουσα Η/Υ συνδεδεμένων σε τοπικό δίκτυο με πρόσβαση στο Internet .

Επίσης διαθέτει:

  • Αίθουσα Συνοδευτικών Υποστηρικτικών Υπηρεσιών
    για τα προγράμματα του Κοινωνικού Αποκλεισμού.
  • Γραφείο Διασύνδεσης Κατάρτισης – Απασχόλησης.
  • Οργανωμένο κυλικείο.
  • Βιβλιοθήκη – Αναγνωστήριο.
  • Χώρο φύλαξης παιδιών.
  • Χώρο αναπαραγωγής εκπαιδευτικού υλικού.
  • Ιδιωτικό χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων.

Όλοι οι χώροι έχουν θέρμανση και πληρούν τις προδιαγραφές ασφαλείας και πυροπροστασίας είναι δε πλήρως προσβάσιμοι σε Α.Μ.Ε.Α.

Οι εγκαταστάσεις του παραρτήματος βρίσκονται στον νομό Λασιθίου στο Δ.Δ. Καλαμαύκας του Δήμου Ιεράπετρας και απέχει 12χιλ. από την πόλη της Ιεράπετρας και 34χιλ. από τον Άγιο Νικόλαο.

Το ΚΕΚ ΝΟΤΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ στεγάζει το υποκατάστημα του σε έναν χώρο 190 τ.μ. Το κτίριο πληροί όλες τις αναγκαίες εργονομικές προϋποθέσεις για το σκοπό για τον οποίο λειτουργεί.

Διαθέτει 2 αίθουσες διδασκαλίας συνολικής δυναμικότητας 50 ατόμων, πλήρως εξοπλισμένες με σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα ( projector , T . V ., Video ) για την εκπαίδευση 25 καταρτιζομένων ανά αίθουσα, εκ των οποίων η 1 είναι αίθουσα Η/Υ συνδεδεμένων σε τοπικό δίκτυο με πρόσβαση στο Internet .

Όλοι οι χώροι είναι κλιματιζόμενοι και πληρούν τις προδιαγραφές ασφαλείας και πυροπροστασίας και είναι πλήρως προσβάσιμοι σε Α.Μ.Ε.Α.

 
Copyright © MADCON S.A. 2005